PANSSARIPAJA, RAKENNUSPAVELUT

Älä stressaa. Kaikki rakentamiseen/remontointiin liittyvät palvelut lattiasta kattoon keskitetysti PANSSARIPAJALTA. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Rakennuskohteen koko voi olla naulakon asennuksesta aina koko talon remonttiin sisä- ja ulkopuolella.

Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pääsemme hyvällä työn laadulla, toteuttamalla asiakkaidemme toiveet sekä pysymällä sovitussa aikataulussa. Tyytyväisyyden takuuna on pitkä, sekä vankka ammattitaito ja kokemus (vuodesta 2004) alalta. 

SANEERAUKSET

Kaikki saneeraustyöt lattiasta kattoon. Kartoitamme saneerauskohteen laajuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Samalla sovimme saneerauskohteen aikatulusta.

KEITTIÖREMONTIT

Paikalla olevien keittiökalusteiden saneerauksesta aina uuden keittiön suunnitteluun ja toteutukseen.

KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT

Yksittäisen laatan kiinnittämisestä aina remonttiin lattiasta kattoon. Hankimme kylpyhuonekalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

KATTOREMONTIT

Pelti-, tiilikatot. Rännit ja syöksytorvet. Piippujen yms. pellitykset. 

IKKUNA- JA OVIREMONTIT

Vanhojen ikkunoiden/ovien kunnostukset/maalaukset. Myös vanhojen purku ja uusien asennus.

PIHARAKENNELMAT

Terassit, piharakennukset, raput, leikkimökit, aidat, laajennukset ja laiturit. Luonnollisesti teemme myös kohteiden vaatimat maanrakennustyöt. Teemme myös pihalaatoitukset ja -kiveykset.

   

ASBESTIPURKUTYÖT

Yrityksellämme on asbestipurkutyölupa. Usein vanhemmissa kohteissa vastaan tulee vanhoja, asbestia sisältäviä rakenteita/laitteita. Näiden purku on luvan varaista toimintaa, jonka hoidamme asiantuntemuksella.

Kohteisiin liittyy miltei poikkeuksetta luvanvaraisia LVI-S töitä, jotka hoidamme mutkattomasti yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asiakas tarvitsee vain yhden kontaktin, PANSSARIPAJA hoitaa kaikki keskitetysti.

 

Seuraa meitä Facebookissa