Tee Se Itse -hallit

Tee Se Itse -hallit

PANSSARIPAJA, SE AITO, OIKEA TI-HALLI VARKAUDESSA!

Panssaripajan TI-hallit Varkaudessa tarjoavat autoilijoille ja motoristeille monipuoliset tilat öljynvaihtoihin, sekä pienten ja suurempienkin huoltojen ja korjausten tekemiseen. 

Legendaarinen "Kellon ja Kullan" korjaamo palaa alkuperäiseen käyttöönsä!

HUOM! Motoristit, autoilijat, jos sinulla ei ole omaa työtilaa, työkaluja, tarjoamme ne sinulle nyt Varkaudessa edullisesti. Säästä/vuodenajasta riippumatta!

Tee-se-itse-hallin työkalut ja tilat ja ovat käytössäsi Panssaripajalla Kauppakatu 23 Varkaudessa.

TI-halleistamme (3) löytyvät mm. hallitunkki, hallinosturi, lisäksi säädettävät autopukit, ruuvipenkki, paineilmakompressori, pulttipyssy, voimahylsyt, rengaspainemittari, hylsysarjat meisselit, kiintoavaimet, pihdit, yleismittari, öljynlaskukaukalo ym, ym ...

Kaikkia erikoistyökaluja ei meiltä välttämättä löydy, sillä emme ole merkkikorjaamo.

Muistathan palauttaa käyttämäsi työkalumme niille kuuluville paikoilleen. Asiakkaidemme omista työkaluista emme voi tietenkään vastata.

Mahdolliset ajoneuvojen vikakoodit pystymme lukemaan ja analysoimaan ajoneuvon merkistä riippumatta.

Henkilökuntamme opastaa mielellään työkalujen ja laitteiden käytössä. Nostimien käyttö edellyttää AINA henkilökunnan läsnäoloa.

Meillä voit myös käyttää omia työkalujasi tarpeidesi mukaan!

Aktiiviset suodattimet

Tee se itse halli 1

(0)

Tee se itse hallissamme voit esimerkiksi huoltaa autoasi tai moottoripyörääsi.  Tätä hallia voit vuokrata tuntihinnoittelulla: 1. tunti 20€, seuraavat 15€ VARAATHAN HALLIPAIKAN SOITTAMALLA 045 18 72 181

Hinta 20,00 €
Katso lisää
Varastossa

Seuraa meitä Facebookissa